Vidaxl – De beste winkel voor gereedschapssets

Als u een autoliefhebber bent en uw werk aan uw auto alleen doet, zou u zeker problemen hebben met het verzorgen van en moeite hebben om de gereedschappen van de beste kwaliteit te vinden. Ik bedoel de tool die niet gemakkelijk breekt. Ik ben een autoliefhebber en ben dol op modificaties in mijn auto’s en voor modificaties leende ik gereedschap van mijn vrienden en zelfs van monteurs. Ik was het zat om om gereedschap te vragen, dus ik van vrienden en monteurs en wilde zelf een gereedschapskist krijgen dankzij het bedrijf VidaXl voor het hebben van de beste en meest uiteenlopende gereedschappen voor een goedkope prijs. Ze geven zelfs kortingen door gebruik te maken van VidaXl Kortingscode die verkrijgbaar is op bezoek deze site

Mark's EF Civic Hatch HSG EP203 - YouTube

Hallo, ik ben Tony en ik ben een autoliefhebber en heb 3 projectauto’s van mijnen voorbereid. Mijn eerste projectauto was een EF Civic waarin ik de D16 Y6 VTEC had geruild. Terwijl ik aan EF werkte, had ik zelf geen gereedschap met een enkele motor. Ik leende gereedschap van mijn vrienden en het was nogal niet klein maar erg moeilijk voor mij om te zorgen en gereedschap te lenen. Na het voltooien van het project EF keek ik er naar uit om een ​​project van EG Civic te maken. Ik was van plan om K 24 erin te ruilen en daarvoor moest ik alle gereedschappen altijd bij me hebben.

Ik besloot om een ​​toolkit voor me te kopen, omdat ik er zo graag een wilde hebben. Ik heb veel winkels bezocht, maar het was nutteloos voor mij omdat ze niet de toolkit hadden waarnaar ik op zoek was, ofwel niet beschikbaar was of erg duur was, dus liet ik de toolkit een tijdje vallen en stelde ook Project EG uit. Op dezelfde dag brak mijn EF en ik vroeg om gereedschap van een van mijn vrienden, dus hij gaf me een gereedschapskist om het te gebruiken, het was erg goed en had alle gereedschappen die ik wilde toen ik het hem vroeg, dus hij vertelde me over VidaXl en het was ook van een zeer goedkope prijs en betaalbaar. Ik nam een ​​aantal gereedschappen die ik van hem wilde hebben en kwam terug naar huis en opende de VidaXl-website, toen ik op Auto-onderdelengedeelte klikte, dus ik was verbaasd om de beschikbare onderdelen en gereedschappen te zien. Ik bestelde een toolkit en bestelde ook de compressiekit.

EG Civics and K24 Engines are a Perfect Match - Honda-Tech

Ik ontving het pakket de volgende dag en was erg blij, want ik had het beste voor een zeer goedkope prijs. Ik begon te werken aan My Project EG en voltooide het project. Het is alsof ik 7 projectauto’s heb voltooid, 3 van mijn eigen en 4 projectauto’s van mijn klanten en de gereedschapssets zijn zoals ze waren op de allereerste dag dat ik ze ontving.

Tags: No tags

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *